follow Catalog firme » Firme spatii verzi » Spatii verzi ilfov
  home     Firme spatii verzi   Spatii verzi ilfov

Spatii verzi

intretinere spatii verzi (ILFOV)
Suntem o societate al carei obiect de activitate este amenajarea completa a spatiilor verzi, prestarea serviciilor aferente, precum si comercializarea intregii game de plante ornamentale de exterior si interior. compania noastra va poate veni in ajutor cu o intreaga gama de produse si servicii specifice amenajarilor de gradini si spatii verzi, sisteme de irigatii dar si consultanta, service, intretinere pentru lucrari efectuate de..
0724 *** ***Click aici!
amenajari spatii verzi,amenajari spatii verzi ilfov (ILFOV)
1. HOME : OrganikAgro va ofera servicii complete de amenajare a gradinilor si a spatiilor verzi, plantari de flori anuale si perene, arbusti, arbori, rulouri de gazon, plante de interior. Realizare de alei dalate sau din piatra naturala ( pas japonez ), sisteme automatizate de irigatie. ) 2. SERVICII : amenajari spatii verzi, amenajari gradini, spatii comerciale, terase, curatarea terenului; adaos..
0724 *** ***Click aici!
intretinere spatii verzi,amenajari spatii verzi (ILFOV)
Suntem doar niste gradinari iubitori de plante si de natura, pasionati de munca lor, apropiati de oameni si de dorintele lor, care urmaresc acelasi scop ca si dumneavoastra: satisfactia lucrului bine facut. Credinta ca in urma noastra a ramas ceva frumos, temeinic, care sa aduca bucurie tuturor celor care pasesc in spatiul construit de noi, care sa aduca sanatate, relaxare, care fie si..
0786 *** ***Click aici!
amenajari spatii verzi (ILFOV)
SC PRECISE WATER SRL activeaza in domeniul sistemelor profesionale de irigat . Firma este direct importator de produse de irigat marca TORO. Relatia cu partenerii nostri se bazeaza pe calitatea produselor si a serviciilor oferite, precum si pe promptitudinea colaborarii. Dispunem de asemenea o gama variata de produse, cu un stoc suficient pentru a satisface cerintele partenerilor nostri. Incercam astfel sa creem..
0759 *** ***Click aici!
iluminat spatii verzi ilfov (ILFOV)
Într-un secol în care aproape orice acţiune, mişcare este bazată pe electricitate, dorim să aducem contribuţia noastră pentru eficientizarea activităţilor, prin oferta noastră de produse: aparate de iluminat şi surse, aparatură de protecţie, distribuţie, ultraterminale, echipamente de cablare circuite de forţă. scopul nostru este să oferim produse şi soluţii de calitate, de aceea am ales colaboratori şi furnizori renumiţi ca general electric, legrand,..
0735 *** ***Click aici!
irigatii spatii verzi (ILFOV)
Solutii complete in irigatii rezidentiale. irigatii automatizate pentru spatii verzi si terenuri sportive (fotbal, golf, tenis, etc). oferim proiectare gratuita si asistenta la montaj. oferta noastra include si o gama variata de produse pentru realizarea sistemelor de irigare prin picurare. politici de preturi cu discounturi de la listele oficiale de produse in fuctie de cantitatea de marfa contractata, de istoricul cu clientul respectiv si de..
0311 *** ***Click aici!